• Optimera ditt jobbsökande

  Samhället förändras utifrån digitaliseringen och så gör även Arbetsförmedlingen. Idag erbjuder myndigheten sina kunder, såväl arbetssökande som arbetsgivare, en rad olika digitala tjänster som kan vara bra att känna till.

  Du kommer nu få lära dig mer om olika digitala tjänster som Arbetsförmedlingen kan erbjuda dig.

 • Din data

  När du skriver in dig på Arbetsförmedlingen registreras vissa uppgifter om dig, till exempel namn, personnummer och vad som händer i ditt ärende. Det kan vara bra att veta att dina uppgifter alltid är skyddade enligt offentlighets- och sekretesslagen samt GDPR.

  Min sida

  Mina sidor på webbplatsen är navet för dig som är inskriven hos oss. Här hittar du det mesta som rör ditt ärende på Arbetsförmedlingen. När du är inloggad på arbetsformedlingen.se får du även tillgång till fler funktioner som exempelvis att spara jobbsökningar du gjort i Platsbanken. Det innebär att det finns fördelar med att logga in även om du inte är inskriven som arbetssökande hos oss.

  Så här gör du

  I appen Mina sidor kan du som är inskriven aktivitetsrapportera enkelt och smidigt oavsett var du befinner dig. Appen talar om för dig när det är dags att skicka in din aktivitetsrapport och du riskerar inte att glömma att skicka in den i tid. Du kan också se namn och kontaktuppgifter till din arbetsförmedlare.

 • Lägg till rubrik

 • Illustration.